ostvarila mu se želja

Kao 13-godišnjak zaradio milijune u serijalu koji je zaludio svijet, u rijetkom istupu otkrio da će biti tata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rupert Grint je od 2011. u vezi s glumicom Georgijom Groome, a par je u ovom razdoblju zamolio da se poštuje njihova privatnost.

Glumac Rupert Grint (31) objavio je da očekuje dijete s kolegicom Georgijom Groome (28), piše britanski Mirror

Pogledaj i ovo Rupert Grint (Foto: Profimedia) Stigla prinova Do posljednjeg trenutka skrivao je da mu je djevojka trudna: Ron iz ''Harryja Pottera'' postao je otac!

Rupert, koji se proslavio ulogom Rona Weasleyja u popularnoj filmskoj franšizi Harry Potter, sretnu vijest je otkrio preko svog glasnogovornika. "Rupert i Georgia su uzbuđeni što mogu objaviti da očekuju bebu i mole da poštujete njihovu privatnost u ovom razdoblju", rekao je u petak navečer. 

Grint i Groome, koja je najpoznatija po ulozi u komediji "Angus, Thongs and Perfect Snogging" su skupa od 2011. Prošle godine se šuškalo da se par vjenčao nakon što su viđeni da nose jedanko vjenčano prstenje. Njihov glasnogovornik je opovrgnuo te glasine. 

Rupert je navršivši 30. godinu u rijetkom intervjuu rekao da bi volio uskoro imati djecu. "Proslava 30. rođendana je čudna. Ne osjećam se kao da sam već u tom dijelu života i ne znam što mi budućnost nosi. No, nastavit ću igrati zanimljive likove i vidjeti što će se događati", ispričao je. 

Dodao je da ne zna ako dobije sina da li bi ga trebao nazvati Ron prema njegovom liku iz filmova o čarobnjaku Harryju Potteru. "To je prilično dobro ime, ali vjerojatno mu ga neću dati", istaknuo je. 

Inače, Rupert se kao 13-godišnjak proslavio u popularnoj franšizi koja je zaludjela djecu i odrasle. Prema nekim procjenama u kinima diljem svijeta filmovi Harry Potter snimljeni prema knjigama J. K. Rowling su zaradili preko devet milijardi dolara.

Grint je za svoju ulogu zaradio oko 50 milijuna dolara, no priznao je da je gledao tek prva tri filma. "Mislim da su prvi nastavci u redu. Više je vremena prošlo. Mogu se odvojiti od sebe kad sam bio to dijete", ispričao je glumac. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene