Preslatka fotografija

Slavni par razveselio obožavatelje: "Naš mali čovjek je stigao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supermodel Rosie Huntington-Whiteley i njezin zaručnik Jason Statham primili su prije nekoliko dana najljepše vijesti i postali prvi put roditelji.

Slavna ljepotica Rosie Huntington-Whiteley objavila je na svom profilu na Instagramu da je postala majka i preslatkom fotografijom raznježila pola milijuna obožavatelja. "Naš mali čovjek je stigao. Jack Oscar Statham, 3,99 kilograma, u subotu, 24. lipnja", napisala je Rosie ispod fotografije na kojoj za ručicu drži svoje novorođenče. Poznati glumac Jason Statham i 30-godišnjakinja upoznali su se na snimanju filma "Transformers" prije 6 godina i nakon toga započeli svoju ljubavnu vezu.

Pogledaj i ovo showbuzz seksi plavuša U tangama mamila uzdahe dok je njezin zgodni muž i miljenik žena skrivao utrenirani torzo pod majicom

U veljači ove godine na društvenim mrežama objavili su kako očekuju prinovu i time razveselili mnoge obožavatelje, a planetarno popularna Viktorijina anđelica tijekom  cijele trudnoće izgledala je senzacionalno. 

 

Our little man arrived! Jack Oscar Statham - 8.8lbs on Saturday June 24th.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Thank you Donatella & the entire Versace team for making me my beautiful dress last night! @donatella_versace @versace_official

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene