Tvrdi da je žele ušutkati

Razotkrila seksualno zlostavljanje, a sad je traže: Izdan nalog za uhićenje glumice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije rečeno o kakvim se supstancama radi, a nalogom se traži od glumice da se pojavi na sudu u Virginiji.

Izdan je nalog za privođenjem glumice Rose McGowan, koja je bila jedna od prvih koje su prozvale producenta Harveyja Weinsteina za seksualno zlostavljanje. Nalog je izdan jer su joj u stvarima koje je ostavila u avionu u siječnju pronašli narkotike. Nije rečeno o kakvim se supstancama radi, a nalogom se traži od glumice da se pojavi na sudu u Viriginiji.

Pogledaj i ovo showbuzz Obavještajna hobotnica Šokantna saznanja! Holivudski zlostavljač angažirao bivše agente Mossada da špijuniraju njegove žrtve

Nalog za privođenjem izdan je navodno 1. veljače. McGowan tvrdi da je nalog bio pokušaj da je se ušutka vezano uz Weinsteina. Prenijela je tako komentar s društvenih mreža, složivši se s komentatorom koji je napisao kako nalog ne bi bio izdan da je prihvatila Weinsteinov novac za šutnju.

Rose kaže da su joj Weinsteinovi suradnici nudili milijun dolara da je ušutkaju, no ona na to nije pristala. Na Twitteru je potvrdila da je tražena u Virginiji. "Zar me pokušavaju ušutkati? Postoji nalog za moje uhićenje u Virginiji. Koja hrpa go***a", napisala je nedavno Rose.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene