17 mu je godina tek

Skinuo majicu i oduševio obožavateljice, svi kažu da je slika i prilika svog slavnog oca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Romeo Beckham sve je više u centru pažnje nakon što su mediji počeli pisati da ide stopama starijeg brata Brooklyna te javno pokazuje svoje djevojke.

Sin Davida i Victorije Beckham, 17-godišnji Romeo, posljednjih je dana sve više u centru pažnje zbog svojih objava na Instagramu. Nakon što se pohvalio poljupcima sa svojom djevojkom, počastio je obožavatelje svojom fotografijom bez majice.

Pogledaj i ovo Romeo i David Beckham Presudila je daljina Dok Victoria i David Beckham uživaju u Hrvatskoj, sin Romeo pati zbog prekida s mlađahnom djevojkom

Mnogi se slažu kako je 17-godišnji Romeo slika i prilika svog slavnog oca Davida te ih podsjeća na to kako je bivši nogometaš nekoć izgledao, a imao je i frizuru sličnu onoj koju je tijekom utakmica nosio David.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇮🇹

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Romeo je u vezi s manekenkom Mijom Regan, a zaljubljeni par često dijeli zajedničke fotografije sa fanovima na Instagramu. Mnogi su komentirali kako je krenuo stopama 21-godišnjeg brata Brooklyna koji je u njegovim godinama također počeo javno izlaziti s djevojkama, a nedavno se zaručio s 25-godišnjom glumicom Nicolom Peltz.

Glasine o romansi 17-godišnjeg Romea ii preslatke Mije počele su kružiti početkom 2019. godine, nakon što im se ona pridružila na privatnoj obiteljskoj večeri. Prije Mije, Romeo je navodno ljubio britansku glumicu Millie Bobbie Brown, a vezu s njom bila je odobrila i mama Victoria.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene