Geste pa šokovi

Ivan je Petru izbacio iz takta: 'U jednom trenutku postalo mi je toliko neugodno da sam htjela otići!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kandidati showa "Ženim sina?" svoje su djevojke izveli na romantične spojeve, no nije sve baš proteklo kao u bajci.

Dolaskom nove djevojke Ivan i mama Dubravka osjetili su kako se Petra udaljila, pa ju je Ivan odlučio izvesti na spoj. Romantični Ivan pokazao je sve svoje adute te Petru osvojio odlaskom na jezero gdje je na stablu objesio njihove zajedničke slike.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

"Petra je jako draga i ja nju baš iskreno i cijenim i volim, i koliko god joj pokušao na više načina dati do znanja, ona jednostavno ima jednu sliku koju želi ispuniti, a ja je možda nisam u stanju ispuniti", komentirao je Ivan.

Romantična gesta raznježila je Petru i ostavila ju bez teksta: "U šoku sam! Zacaklile su mi se oči. Ovo je zapravo prva gesta koju sam ja doživjela na ovako romantičan način, da se netko baš potrudio“+", uzbuđena je bila Petra.

No ljubavna idila nije dugo potrajala. Došavši u kafić, Ivan je poželio doznati neke Petrine odgovore bez konkretnih pitanja.

"Imam osjećaj da ono što ja tebi govorim, možda ti ne vidiš što je meni bitnije ili do čega mi je stalo. Mislim da u dosta stvari gledaš što je tebi bitno", poručio je Ivan Petri ostavivši ju poprilično zbunjenom: "Meni je u jednom trenutku postalo toliko neugodno da sam ja htjela ustati i otići jer smatram da taj razgovor nije bio za to mjesto. Imali smo jako lijep trenutak na jezeru i mislila sam da će nastaviti u tom tonu, a ne da ćemo sad kopati o našem odnosu", Ivan je Petri potom kazao kako nije siguran da imaju temelja za nastavak njihova odnosa, no da je apsolutno za to da ga probaju izgraditi.

"Nakon našeg današnjeg razgovora u kafiću ja više ništa ne znam. Njemu je stalo, ali ne znam", zaključila je Petra.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mani Gotovac (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zanimljivosti Neuništiva Mani: Dva puta se razvodila, spavala je na grobu vlastite kćeri, a najviše je vjerovala – u ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene