Preporučila mu Lijepu Našu

Britanski glazbenik uplovio u hvarsku luku, s njim je i zgodna članica obitelji koja je porijeklom Hrvatica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rod Stewart s jahtom je uplovio u hvarsku luku, a s njim je i sin Liam i njegova djevojka Nicole Artukovich koja je porijeklom iz Hrvatske.

Legendarni britanski glazbenik Rod Stewart s obitelji i dalje uživa u čarima hrvatske obale. Na luksuznoj je jahti uplovio u hvarsku luku, a s njim su supruga Penny Lancaster i sinovi.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživaju u odmoru S luksuzne jahte na večeru u grad: Britanska legenda izvela društvo u dubrovački restoran

Društvo nije željelo gubiti puno vremena pa su požurili u razgledavanje Hvara i na večeru, a slobodno vrijeme provode sunčajući se na palubi broda, pri čemu ne prolaze nezapaženo.

Rod je svoj odmor u Hrvatskoj započeo posjetom Dubrovniku, nakon čega je odlučio otići na Korčulu, a sada i na Hvar.

Prije tri tjedna je proslavio 13. godišnjicu braka s 26 godina mlađom Penny koja mu je rodila sinova Alastaira Wallacea i Aidena Patricka. Iz prethodnog braka Rod ima čak šestero djece.

U Hrvatsku je s njim stigao i sin Liam, inače uspješni hokejaš i njegova djevojka Nicole Artukovich koja je porijeklom Hrvatica. Čini se kako je upravo ona koja je glazbeniku preporučila odmor u Lijepoj Našoj.  

Atraktivna Nicole je dugogodišnja Liamova djevojka, hrvatskog je porijekla ali živi inače u SAD-u, a ljeta najradije provodi u Hrvatskoj. Liam također dolazi s njom, a koliko je oduševljen svjedoče njegove objave na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LiAM STEWART (@discostew94) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene