Ups!

Rod je stigao u naš grad koji milijarderi obožavaju, ali pri silasku s jahte našao se u problemima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rod Stewart posjetio je s obitelji grad Trogir, gdje je stigao luksuznom jahtom kojom obilazi našu predivnu obalu.

Britanski glazbenik Rod Stewart i dalje se dobro provodi u Hrvatskoj, zajedno sa sinovima i suprugom Penny Lancaster, a njegovo posljednje odredište na kojem se usidrio s luksuznom jahtom jest Trogir.

Pogledaj i ovo Rod Stewart (Foto: Getty Images) godine su samo broj! Zbog nje je dao treću šansu braku i odlučio imati još djece, a njegova najstarija kći je čak sedam godina starija od nje

Upravo je Trogir među omiljenim destinacijama svjetskih zvijezda koje odluče posjetiti Lijepu Našu, a najdraži je i milijarderu Bernieju Ecclestoneu.

Rod se sam odlučio uvjeriti i provjeriti što je to toliko čarobno u tom gradu što privlači i njegove kolege pa se odlučio otputiti u razgledavanje. No čini se kako je imao problema s ravnotežom pri silasku s jahte pa se cijelo vrijeme pridržavao za ogradu, a sve su pod budnim okom pratili njegov sin Liam Stewart i djevojka Nicole Artukovich, koja je inače hrvatskog podrijetla i koja mu je preporučila Hrvatsku kao zemlju za odmor iz snova.

Legendarni glazbenik svoj odmor u Hrvatskoj započeo je posjetom Dubrovniku, nakon čega je odlučio otići na Korčulu, pa na Hvar i sada u Trogir.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene