pravi odmor

Očaran ljepotama Hrvatske: Glazbena legenda uživala s obitelji i prijateljima u našem nacionalnom parku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rod Stewart dosad je posjetio Dubrovnik, Korčulu, Hvar i Trogir, a s obitelji i prijateljima u ponedjeljak se uputio u NP Krka.

Britanski glazbenik Rod Stewart nakon posjeta Trogiru zaputio se u Nacionalni park Krka gdje je uživao sa sinovima i suprugom Penny Lancaster te svojim prijateljima.

Pogledaj i ovo Rod Stewart (Foto: Getty Images) godine su samo broj! Zbog nje je dao treću šansu braku i odlučio imati još djece, a njegova najstarija kći je čak sedam godina starija od nje

Društvo se odlično zabavljalo sudeći prema fotografijama, a slavnom glazbeniku nisu smetali ni fotografi koji su ga svugdje pratili u stopu.

Rod je svoj odmor u Hrvatskoj započeo posjetom Dubrovniku, nakon čega je odlučio otići na Korčulu, posjetio je i Hvar te Trogir, a sada je odlučio razgledati prelijepi hrvatski nacionalni park. S njim i suprugom je u Hrvatsku stigao i sin Liam, inače uspješni hokejaš i njegova djevojka Nicole Artukovich koja je porijeklom Hrvatica. Čini se kako je upravo ona koja je glazbeniku preporučila odmor u Lijepoj Našoj.

Stewart i njegova supruga prije mjesec su dana proslavili 13. godišnjicu braka, a 26 godina mlađa Penny rodila mu je sinove Alastaira Wallacea i Aidena Patricka. Iz prethodnog braka Rod ima čak šestero djece.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene