Dobio Srce Sarajeva

'Nema drugog grada na svijetu koji pokazuje svoje srce i hrabrost usprkos tragediji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Robert De Niro dobio je 'Počasno Srce Sarajeva'. Održao je dirljiv govor, a sve Sarajlije oduševio i neposrednošću. Probao je burek, posjetio muzeje...

Robert De Niro glavna je vijest svih medija u Bosni i Hercegovini, a kako ne bi i bio. Legendarni glumac vrlo je zahvalan gost, koji o Sarajevu ima samo najljepše riječi. Nakon što je osvojio nagradu 'Počasno Srce Sarajeva' za životno djelo, De Niro se zahvalio kratko i dirljivo, piše Klix.ba.

Pogledaj i ovo Svi smo mi iz istog filma Podrška i inspiracija Inspirativne priče poznatih o Sarajevu otkrivaju: "Svi smo mi iz istog filma"

'Hvala ti, Miro. Cijenit ću i čuvati ovu nagradu jer nema drugog grada na svijetu koji pokazuje svoje srce i hrabrost usprkos tragediji', poručio je De Niro. Prije nego mu je uručena nagrada, jučerašnji dan glumac je iskoristio da malo upozna Sarajevo, pa je tako posjetio Tunel spasa i Židovsko groblje. Sa zanimanjem je pogledao što se događalo u Sarajevu ratnih godina pa je svoj boravak i produžio.

Osim toga, probao je i specijalitete poput bureka, pite, zeljanice, baklave... Gdje god se pojavi, De Niro izazove potpune ovacije! Budući da vlada ogroman interes za slavnim glumcem, SFF organiziro je i 'kafu s De Nirom', razgovor s poznatim glumcem koji se uživo održava na Facebooku od 10:15 na službenim stranicama Sarajevo Film Festivala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene