Nema tuge

Gotovo gola: Pjevačica prekinula romansu s dečkom pa otišla u provod bez grudnjaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora pojavila se u noćnom izlasku u seksepilnom izdanju koje nije uključivalo nošenje previše odjeće.

Britanska pjevačica kosovskog porijekla Rita Ora prekinula je romansu s mladim glumcem Raffertyjem Lawom, sinom slavnog Judea Lawa, pa mu je, čini se, odlučila pokazati što je izgubio i sa stilom nastaviti solo život.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

29-godišnja Rita doslovno je zablistala u blještećem topu ispod kojeg nije nosila grudnjak, a koji joj je jedva obuzdavao bujne obline. U takvom izdanju koje je malo toga ostavilo mašti, Rita se uputila u noćni izlazak u Zapadnom Hollywoodu, a njezino pojavljivanje nije promaklo paparazzima koji ju prate u stopu.

Rita je ljubavne probleme očito odlučila ostaviti po strani ili barem nakratko zaboraviti na njih, nakon što je u javnost procurila vijest da su se ona i 23-godišnji Rafferty odlučili na pauzu u vezi, i to samo dva mjeseca nakon njezina početka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Par se zaljubio na snimanju "Olivera Twista", a u javnosti su se prvi put pojavili na dodjeli modnih nagrada u Londonu British Fashion Awards.

"Zbližili su se dok su radili u Londonu, nisu žurili i htjeli su da se stvari među njima razvija polagano. No Rita trenutačno puno vremena provodi izvan zemlje i ne pričaju više toliko kao prije i ne rade stvari zajedno koje inače parovi rade. Stvari među njima trenutačno su na ledu dok nisu u istoj zemlji. Moguće da ponovno završe zajedno, ali sad su samo prijatelji", izjavio je anonimni izvor za The Sun.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) Zrinka Cvitešić (Foto: Goran Perešin) Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) +1 Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Celebrity Zrinka Cvitešić na Instagramu se pohvalila sretnom viješću: "Sreća je tamo gdje ti je srce"

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene