Samo trening!

U upadljivom sportskom kompletu ocrtavalo se vjerojatno i malo više nego što je htjela, ali svoje obline ponosno je istaknula

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora snimljena je u upadljivoj i sportskoj kombinaciji na ulicama Sydneyja.

Pjevačica Rita Ora ponosno je pokazala svoje obline na putu do teretane u Sydneyju, i to u poprilično izazovnom sportskom kompletu, koji je malo toga ostavio mašti onima koji su je slučajno sreli u prolazu.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

31-godišnja pjevačica, koja trenutačno u Australiji radi na snimanju jednog talent showa, privlačila je poglede u uskim tajicama i oskudnom topiću, ispod kojeg su se jasno nazirale njezine bujne grudi.

Rita inače u posljednje vrijeme trenira s poznatim trenerom Jonom Castanom, među čijim su klijentima i glumica Rebel Wilson te manekenka Pia Whitesell.

"Obično vježbam jedan ili dva sata, ovisno o tome koliko vremena imam. Najviše se fokusiram na bedra i guzu, pa radim puno čučnjeva i dizanja utega", otkrila je u nedavnom intervjuu za časopis Shape.

U posljednje vrijeme dodatnu pažnju dobiva zbog ljubavne veze s 15 godina starijim redateljem Taikom Waititijem, koju je svijetu obznanila prošle jeseni i iznenadila obožavatelje. On se 2018. godine razveo od supruge Chelsei Winstanley nakon sedam godina braka, a s kojom ima 8-godišnju kćer Te Hinekahu i 5-godišnju Matewu Kiritapu.

Rita je prije slavnog oskarovca ljubila francuskog redatelja Romaina Gavrasa, a prije su je povezivali i s Calvinom Harrisom, Robom Kardashianom, Andrewom Wattom i Jamesom Arthurom, no čini se da je pravu sreću pronašla tek sa slavnim redateljem, od kojeg se odvaja u rijetkim prilikama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene