Paparazzi iskoristili priliku

Obični odlazak u kupnju pretvorila je u pravi spektakl, pokazala je sve što je imala ispod prozirne haljine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora snimljena je u prozirnoj haljini na ulicama Sydneyja, i to prilikom odlaska u lokalnu trgovinu.

Britanska pjevačica Rita Ora uživa u Sydneyju, gdje snima novu sezonu jednog talent showa, a u Australiju se otputila s novim dečkom, redateljem Taikom Waititijem.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

No Ritu su paparazzi uspjeli snimiti bez njega, i to prilikom odlaska u kupnju, koju je začinila na svoj način. Naime, 31-godišnja Rita u trgovinu namirnica otputila se u prozirnoj haljini ispod koje su se i više nego dobro vidjeli grudnjak i gaćice. Na paparazze, koji je nisu ispuštali iz vida, nije se previše obazirala, baš kao ni na znatiželjne poglede prolaznika.

Rita u posljednje vrijeme dodatnu pažnju dobiva zbog nove ljubavne veze s Taikom, koju je svijetu obznanila prije nekoliko mjeseci. On se 2018. godine razveo od supruge Chelsei Winstanley nakon sedam godina braka i s kojom ima 8-godišnju kćer Te Hinekahu i 5-godišnju Matewu Kiritapu.

Rita je prije slavnog oskarovca ljubila francuskog redatelja Romaina Gavrasa, a prije su je povezivali i s Calvinom Harrisom, Robom Kardashianom, Andrewom Wattom i Jamesom Arthurom, no čini se da je s pravu sreću pronašla tek sa slavnim redateljem. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Zanimljivosti U braku s glumcem starijim 32 godine izdržala je godinu i pol, a sada se čini spremnom za potragu za novom ljubavi!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene