Nije ju briga

Uhvatili su je u vrućem klinču s poznatom kolegicom i novim dečkom, a sad je zbog prizora zbog kojih joj je navodno žao ne puštaju na miru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora snimljena je u provokativnoj odjevnoj kombinaciji nakon što je s novim dečkom stigla u Los Angeles, gdje ju paparazzi ne ispuštaju iz vida.

Pjevačica Rita Ora doputovala je iz Australije u Los Angeles, a s njom je stigao i njezin novi dečko i slavni redatelj Taika Waititi.

Pogledaj i ovo Rita Ora i Taika Waititi - 3 sve je golišavija Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

Novi je par nedavno punio naslovnice svjetskih medija nakon što su uhvaćeni kako dijele vruće poljupce, u čemu im se pridružila i glumica Tessa Thompson. 30-godišnju Ritu dežurni paparazzi zato prate kamo god krenula pa su je tako snimili na losanđeleskim ulicama u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji. Naime, pjevačica je šetala u crnom kombinezonu s izrezom na grudima koje su jedva ostale pokrivene.

Rita je fotografe primijetila no činilo se da joj njihova pažnja nimalo ne smeta pa im se čak nasmiješila i skinula zaštitnu masku koju je nosila.

Inače, strani mediji pišu kako se pjevačica već uselila u Taikin dom u bogatom predgrađu australskog Sydneyja. Upravo tamo su ih snimili kako uživaju u piću na balkonu, ali i izmjenjivanju strastvenih poljubaca.

Rita i Taika vijest o vezi potvrdili su krajem travnja nakon što su se zajedno pojavili u Sydney Opera Houseu, gdje su izbjegavali fotografe, ali sjedili su zajedno u prvom redu.

Taika se 2018. godine razveo od supruge Chelsei Winstanley nakon sedam godina braka, a s kojom dijeli 8-godišnju kćer Te Hinekahu i 5-godišnju Matewu Kiritapu. Rita je prije slavnog oskarovca ljubila francuskog redatelja Romaina Gavrasa, a prije su ju povezivali i s Calvinom Harrisom, Robom Kardashianom, Andrewom Wattom i Jamesom Arthurom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene