sve joj je oprošteno

Izašla iz karantene pa zaredala oskudne badiće zbog kojih su svi zaboravili skandal kojim je razbjesnila javnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora snimljena je na plaži u Sydneyju u dva oskudna kupaća kostima nakon što je 14 dana provela u karanteni.

Pjevačica Rita Ora snimljena je na plaži u Sydneyju prvi put nakon 14-dnevne karantene u kojoj je morala biti nakon što je u Australiju doputovala iz Velike Britanije.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

Atraktivna 30-godišnjakinja kosovskih korijena pobrinula se da njezin izlazak iz karantene ne prođe neopaženo i zaredala je oskudne badiće u kojima je pokazala svoje zanosne obline.

Prvo je plažom proparadirala u zlatnom bikiniju, a zatim se presvukla u jednodijelni ružičasti badić s tangama koji otkriva više nego što skriva.

Njezine golišave fotke s plaže brzo su obišle svijet, a zbog pogleda na njezino tijelo mnogi su zaboravili na skandal kojim je pred kraj prošle godine razbjesnila javnosti.

Naime, Rita je usred pandemije organizirala rođendanski tulum u jednom londonskom restoranu čijem je vlasniku navodno ponudila 5000 funti kako bi joj dopustio da prekrši mjere zaštite zbog koronavirusa. Na tulumu je bilo 20-ak uzvanika, među kojima su bile i manekenka Cara Delevingne te njezina sestra Poppy.

Malo prije ponoći pozvana je policija, a kasnije su se pojavile fotografije Rite i njezinih prijatelja kako odlaze sa zabave. Nakon što je sve izašlo u javnost prošle godine, Ora se ispričala i pristala platiti kaznu od 10.000 funti.

Inače, mnoge je začudio Ritin tajni tulum s obzirom na to da je prošlog ljeta zahvalila zdravstvenim radnicima za njihov rad i što odrađuju prekovremene, a među njima je i njezina majka, medicinska sestra.

Osim ugleda protuepidemijske mjere pjevačicu su stajale i veze. Rita je prošli mjesec prekinula s devet godina starijim redateljem Romainom Gavrasom, s kojim je u vezi bila malo više od šest mjeseci, jer se zbog strogih mjera zaštite od koronavirusa nisu mogli viđati onoliko često koliko su htjeli.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene