U društvu tajkuna

I dok javnost bruji o njezinoj vezi s 10 godina starijim frajerom, ona opušteno šeće u zagrljaju drugoga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora snimljena je u zagrljaju tajkuna Fatona Gashija u čijem se društvu otputila u noćni izlazak, prvi nakon karantene zbog koronavirusa.

Britanska pjevačica, podrijetlom s Kosova, 29-godišnja Rita Ora poznata je kao ljubiteljica dobrih noćnih provoda i izlazaka, a u jednom takvom je snimljena, i to u zanimljivom društvu nakon čega su se pojačale glasine o novom muškarcu u njezinu životu.

Pogledaj i ovo showbuzz Čista provokacija Rita podijelila fotku u toplesu pa otkrila i zašto je to učinila, ali što će reći njezin novi dečko?

Naime, Rita je snimljena u izlasku s prijateljima i tajkunom Fatonom Gashijem s kojim je zagrljena hodala londonskim ulicama. Društvo se opuštalo na piću u jednom kafiću, nakon čega su se svi zajedno otputili na zabavu.

Fotografije iz izlaska pogledajte ovdje. 

Inače, ovih su dana izvori bliski pjevačici za britanske medije potvrdili da je u ozbiljnoj vezi s redateljem 39-godišnjim Romainom Gavrasom, međutim od njega u izlasku s društvom nije bilo ni traga, a ona je šetala s drugim u zagrljaju pa je to mnoge zbunilo. Njihov odnos jedna je od tema u britanskoj javnosti i medijama, a čini se kako romansa iz dana u dan postaje sve ozbiljnija.

"Rita je izašla u gradu s prijateljima, među kojima je bio i Faton. Ali ona je u ozbiljnoj vezu s Romainom i zaljubljena je. To je prvi put da misli ozbiljno s nekim u posljednjih nekoliko godina", izjavio je anonimni izvor za The Sun.

Tijekom karantene zbog koronavirusa Rita se nije pojavljivala u javnosti ali je svoje obožavatelje častila provokativnim fotografijama, a prisjetila se i izbjegličkih dana u rodnom joj Kosovu odakle se s obitelji preselila u Veliku Britaniju. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Profimedia) +0 Adriana Lima (Foto: AFP) Celebrity Kakav pogled na bujne grudi: Rijetko dijeli privatne fotografije, a njeni obožavatelji uživaju kad to učini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene