oglasila joj se i mama

Požalila se da ne može pronaći bikini, no nikome nije smetalo što se za sunčanje skinula u crveni grudnjak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora pozirala je u grudnjaku dok se sunčala u dvorištu svoje kuće, a na sve se našalila i njezina majka Vera, koja joj je komentirala fotke.

Pjevačica Rita Ora iskoristila je dvorište svoje britanske kuće za sunčanje, a slavna ljepotica požalila se na Instagramu kako ne može pronaći bikini te se skinula samo u grudnjak.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

Seriju fotografija komentirala je i njezina majka Vera Ora, koja se našalila te je istaknula kako je srećom pronašla hlače. Brojni obožavatelji zasuli su je komplimentima u komentarima, a izgleda da nikome nije smetalo što se slavna pjevačica skinula u donje rublje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t find my bikini. 🥴

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

29-godišnja Rita redovito objavljuje provokativne fotografije na svom Instagramu te njezini obožavatelji samo čekaju čime će ih sljedeće oduševiti. Nikada nije imala srama što se tiče golišavih fotografija, a više od 16 milijuna njezinih pratitelja nema ništa protiv toga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene