Kratko i jasno

Prizori njezinog vrućeg klinča s dečkom i prijateljicom obišli su svijet, a sada se konačno oglasila o temi koja sve zanima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora progovorila je o vezi s Taikom Waititijem, ali čini se da ne želi otkrivati previše detalja.

Britanska pjevačica Rita Ora uživa u novoj ljubavi s redateljem Taikom Waititijem, čije detalje ovaj zanimljiv par krije od javnosti, što je potvrdila u jednom od posljednjih intervjua, u kojem je tek dala naslutiti kako im je u vezi. 

Pogledaj i ovo Rita Ora Je li ovo uopće haljina? Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

"Trenutno mi je sjajno u životu i to je sve što ću reći o tome", izjavila je Rita za australsko izdanje časopisa Vogue, ne želeći otkriti ništa više.

Pjevačica koja dosad nije imala previše sreće u ljubavi dodala je i kako je puno toga naučila iz svojih neuspjelih romansi.

"Jednostavno mislim, uz dužno poštovanje, da je privatnost jako važna. Da, naučila sam sve to u svojim dvadesetima", izjavila je.

Rita i Taika snimljeni su ovih dana u zajedničkom izlasku tijekom kojeg su se držali za ruke i izmjenjivali nježnosti, dok im je društvo pravilo nekoliko prijatelja. Prvi put su zajedno viđeni u Australiji, gdje je ona snimala jedan talent show, a on je radio na novom nastavku filma "Thor".

Tada su uhvaćeni i u škakljivom trojcu s glumicom Tessom Thompson na balkonu Taikine vile u Sydneyju, gdje su vidno pripiti međusobno izmjenjivali strastvene poljupce ne obazirući se na paparazze koji su sve zabilježili kamerama, a fotke su brzo obišle svijet.

Prije Taike Rita je ljubila francuskog redatelja Romaina Gavrasa, a prije su je povezivali i s Calvinom Harrisom, Robom Kardashianom, Andrewom Wattom i Jamesom Arthurom, dok se Taika 2018. godine razveo od supruge Chelsee Winstanley nakon sedam godina braka.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene