shvatila da je pretjerala

Priznala da se još uvijek srami svog poteza prošle godine zbog kojeg su je svi napali: "Teško mi je o tome uopće i pričati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora prošle je godine organizirala rođendanski tulum usred pandemije te je razbijesnila javnost, a sada kaže kako se još srami toga što je učinila.

Pjevačica Rita Ora je u intervjuu za The Independent priznala da ju je strašno sram zbog tuluma koji je organizirala prošle godine za svoj 30. rođendan u trenutku kada je cijeli svijet bio u karanteni zbog pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

"Teško mi je o tome uopće i pričati. Još uvijek se sramim zbog toga što sam učinila. Voljela bih da sam drugačije razmišljala. Tužna sam jer to je situacija koju bih željela povući. Mnogi su žrtvovali u tom trenutku cijeli svoj život, a ja sam ih iznevjerila", ispričala je Rita.

Naime, Rita je usred pandemije organizirala rođendanski tulum u jednom londonskom restoranu čijem je vlasniku navodno ponudila 5000 funti kako bi joj dopustio da prekrši mjere zaštite zbog koronavirusa. Na tulumu je bilo 20-ak uzvanika, među kojima su bile i manekenka Cara Delevingne te njezina sestra Poppy.

Malo prije ponoći pozvana je policija, a kasnije su se pojavile fotografije Rite i njezinih prijatelja kako odlaze sa zabave. Nakon što je sve izašlo u javnost prošle godine, Ora se ispričala i pristala platiti kaznu od 10.000 funti.

Inače, mnoge je začudio Ritin tajni tulum s obzirom na to da je prošlog ljeta zahvalila zdravstvenim radnicima za njihov rad i što odrađuju prekovremene, a među njima je i njezina majka, medicinska sestra.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene