uživa koliko može

Na sve kritike uvijek odgovara fotkama u oskudnim izdanjima, a zamamnom figurom i ovoga je puta ostavila sve bez teksta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora svaki slobodni trenutak u Australiji koristi kako bi pobjegla na plažu, a obožavatelje redovito časti fotkama u oskudnim izdanjima.

Pjevačica Rita Ora nedavno se na neko vrijeme preselila u Australiju, gdje je članica žirija u jednom talent showu, a svaki slobodni trenutak provodi na plažama Sydneyja. Na Instagramu te tako pohvalila još jednom pauzom uz more, no sve su oči bile uprte u njezin pomno odabrani bikini kojim je naglasila svoju zamamnu figuru.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

"Svima želim odličan tjedan. Volim vas sve", napisala je Rita u opisu fotografije, a na račun izgleda je pokupila hrpu komplimenata. Svi su primijetili i da je bila u društvu prijatelja koji se izležavao na plaži pored nje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Rita redovito na fotkama na Instagramu pokaže možda i previše, no zbog toga se previše ne uzrujava. Svakim postom privlači veliku pozornost, a obožavatelji je također redovito obasipaju hrpom komplimenata.

Prije nekoliko dana su se britanski mediji raspisali kako Rita Ora u Australiji boravi u jednom luksuznom resortu u kojem je smještaj oko 30.000 dolara tjedno, a napisi o njezinu ponašanju još uvijek ne jenjavaju. Podsjetimo, mnogima se nije svidjelo njezino ponašanje u vrijeme kada je Velika Britanija bila u karanteni zbog pandemije koronavirusa, usred čega je ona organizirala veliku rođendansku zabavu u jednom londonskom restoranu čijem je vlasniku za to navodno ponudila pet tisuća funti. No sve je procurilo u javnost i nakon toga se Rita odlučila ispričati britanskoj javnosti, a morala je platiti i kaznu od deset tisuća funti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) +2 Janet i La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Nekad i sad Lice koje je uništila operacijama skriva iza velikih naočala i šešira, njena pojava danas je pomalo uznemirujuća

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene