Baš je briga

Kritiziraju je zbog ponašanja, a ona ih časti vrućim prizorima u badiću s tangicama i uživa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora objavila je na Instagramu fotografiju u ružičastom badiću kojim je istaknula svoju bujnu pozadinu pa se pohvalila kako uživa u Australiji.

Pjevačica Rita Ora ovih je dana spojila ugodno s korisnim, i to na putovanju u Sydneyju, gdje sudjeluje kao članica žirija u jednom talent showu, a slobodno vrijeme koristi za uživanje na australskom suncu i plažama.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

Jednim takvim vrućim prizorom 30-godišnja Rita počastila je svoje obožavatelje na Instagramu, gdje je objavila fotografiju u ružičastom badiću s tangicama koji je u prvi plan istaknuo njezinu bujnu pozadinu. Objavila je uz to i kratki video u crnom bikiniju koji joj je jedva prekrio grudi, što pjevačicu nije spriječilo da i taj prizor podijeli sa 16 milijuna ljudi koji ju prate.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Mnogima od njih nije se svidjelo njezino ponašanje, naročito u vrijeme kada je Velika Britanija bila u karanteni zbog pandemije koronavirusa, usred čega je ona organizirala veliku rođendansku zabavu u jednom londonskom restoranu čijem je vlasniku za to navodno ponudila pet tisuća funti. No sve je procurilo u javnost i nakon toga se Rita odlučila ispričati britanskoj javnosti, a morala je platiti i kaznu od deset tisuća funti.

Rita u Australiji trenutačno boravi sama jer je njezina ljubav s devet godina starijim redateljem Romainom Gavrasom došla kraju nakon pola godine, i to jer se nisu mogli viđati koliko su htjeli zbog strogih mjera zaštite koje su i dalje na snazi zbog koronavirusa.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Getty Images) Pete Doherty i Kate Moss (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) +7 Moss Doherty (Foto: Profimedia) Nekad i sad Šokantna transformacija rokera s burnom prošlosti: Višak kila potpuno je izmijenio njegov izgled, teško ga je prepoznati!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene