Čista provokacija

Rita podijelila fotku u toplesu pa otkrila i zašto je to učinila, ali što će reći njezin novi dečko?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora na svom je profilu na Instagramu objavila fotografije u toplesu sa sunčanog odmora na Ibizi.

Pjevačica Rita Ora uživa na sunčanom odmoru s novim dečkom, redateljem Romainom Gavrasom s kojim obilazi mediteransku obalu i Ibizu, a usput se brine da njezini pratitelji na društvenim mrežama ne ostanu zakinuti za njezine zanosne selfije.

Pogledaj i ovo showbuzz U društvu tajkuna I dok javnost bruji o njezinoj vezi s 10 godina starijim frajerom, ona opušteno šeće u zagrljaju drugoga

29-godišnja Britanka uljepšala je dan svojim pratiteljima na društvenim mrežama, objavivši fotografije u toplesu na kojima rukama prekriva grudi i ponosno pokazuje lice bez šminke, a sve to kako bi skratila vrijeme i dosadu.

"Serija sunčanja počinje sada. Kome još postane dosadno na sunčanju?, napisala je Rita uz objavu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Riti je prvi odmor nakon karantene u Velikoj Britaniji pa se sada pokušava maksimalno opustiti i iskoristiti vrijeme. Prije puta je prvi put u javnosti viđena s Romainom dok su se vraćali u njezin stan nakon noćnog izlaska u Londonu.

"Rita je u ozbiljnoj vezi s Romaninom i zaljubljena je. To je prvi put da misli s nekim ozbiljno u posljednjih nekoliko godina", izjavio je njoj blizak prijatelj za The Sun.

Inače, Rita iza sebe ima poduži popis muškaraca s kojima je pokušala naći sreću u ljubavi, a neki od njih su glazbenici Calvin Harris, Andrew Garfield i Andrew Watt, reality zvijezda Rob Kardashian i sin modnog dizajnera Tommyja Hilfigera, Ricky Hil.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Celebrity Kći supermodela potaknula šuškanja da ljubi svoju kolegicu, sve češće razmjenjuju nježnosti i zagrljaje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene