Zanimljiv odabir

Poznata provokatorica drastično promijenila imidž, ali zasjenila su ga dva detalja koja su odmah svima upala u oči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora drastično promijenila imidž i pohvalila se na Instagramu novim izgledom za koji je dobila same pohvale.

Britanska pjevačica Rita Ora, inače poznata po svom provokativnom imidžu i ponašanju, odlučila je kako je vrijeme za promjene i objavila nekoliko fotografija na kojima ju na prvi pogled nije tako lako prepoznati.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

30-godišnja Rita tako je svoju plavu kosu zamijenila svjetlocrvenkastom nijansom i posvijetlila je obrve, a sve to za potrebe snimanja njezinog novog spota za pjesmu "Bang". Na fotografijama koje je podijelila na Instagramu sa svojih 16 milijuna pratitelja, pjevačica pozira u uskoj crvenoj haljini s prorezom na bujnim grudima, ispod koje ne nosi baš nikakvo donje rublje što je i više nego očito, a što je onda i zasjenilo njezinu promjenu imižda. 

"Bang, bang, ravno kroz moje srce", stihovi su pjesme koju je objavila početkom godine i napisala ih uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Rita se u takvom izdanju svidjela obožavateljima pa su je pohvalili u komentarima.

"Izgledaš zapanjujuće! Želimo promo video za Bang", "Apsolutno si prekrasna, ostavila si me bez teksta", "Najljepša si", "Izgledaš starije s ovom šminkom", "Crvena je doslovno tvoja boja", "Ti si savršenstvo", "Gledat ću ovo svaki dan", "Sviđa mi se boja kose", "Volimo te kraljice", neki su od komentara koje je dobila od obožavatelja sa svih krajeva svijeta.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Celebrity Još jedna tužna vijest i veliki gubitak za kraljicu Elizabetu, ostala bez bliske osobe baš na dan Philipova sprovoda

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekoć zanosnu plavušu nemoguće je prepoznati: Tužno je gledati nove fotke bivše supruge zvijezde "Spasilačke službe", stigla ju je nesretna sudbina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene