svi ga hvale

Žario je i palio svjetskom scenom prije 60 godina, a tajna njegova dobrog izgleda krije se u zanimljivom detalju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ringo Starr i u osmom desetljeću izgleda mladoliko, a rekao je kako dobar izgled pripisuje kasnom odlasku u krevet i dobroj prehrani.

Ringo Starr, bubnjar legendarnih The Beatlesa, otkrio je tajnu svog dobrog izgleda i u osmom desetljeću života. Istaknuo je kako uvijek kasno ide u krevet te pazi na prehranu.

Popularni "Beatle" je na nedavnoj dodjeli nagrada Grammy bio prezenter za nagradu u kategoriji Snimka godine, a za jedan britanski radio se nasmijao na svoj račun te je komentirao kako mu laska što mnogi hvale njegov izgled.

"Znam, u mojim godinama je to zahtjevno. Jednostavo se ustanem iz kreveta svako jutro i to je to. Pokušavam se zaokupiti poslom koliko god mogu. Vegetarijanac sam, jedem puno bobičastog voća i puno salata", ispričao je Starr te je dodao kako se nikada nije odrekao svog rockerskog stila života. "Rijetko idem u krevet prije ponoći", rekao je te je istaknuo kako je to tajna njegova mladolikog izgleda.

Ringo Starr još stvara glazbu, a rekao je da nikada ne planira odustati jer je to njegov čitav život. Bubnjar je inače u sretnom braku s glumicom Barbarom Bach još od 80-ih godina. Par je godinama živio na relaciji Monte Carlo - Los Angeles, a od 2014. godine skrasili su se upravo u Kaliforniji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) +0 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Isplivali grozni detalji eksplicitne scene koja je svima ostala u sjećanju i 29 godina kasnije, ali to nije sve

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene