Nisu marile za poglede

Riječanka u popularnom srpskom showu ljubila drugu djevojku i sve šokirala svojim ponašanjem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monika Horvat se ljubila s drugom djevojkom u srpskom reality showu "Zadruga".

Riječanka Monika Horvat jedna je od najzapaženijih sudionica nove sezone popularnog srpskog reality showa "Zadruga", pogotovo nakon što ju je uspjela zavesti druga sudionica s kojom se ljubila i mazila u krevetu.

Pogledaj i ovo Dušica Jakovljević voditeljica kontroverznog realityja Poznatu Srpkinju novinari dočekali ispred bolnice nakon pete operacije nosa, fotografije su pomalo zastrašujuće!

Riječ je o 30-godišnjoj Jovani Tomić Matori kojoj se 28-godišnja Monika žalila o svom ljubavnom životu, a pritom su izmjenjivale nježnosti i poljupce ne obazirući se na druge sudionike showa, što je šokiralo njih i sve gledatelje. Neke je takav razvoj događaj silno naljutio pa su Moniki putem društvenih mreža uputili prijetnje i kritike.

"Da se oglasim povodom situacije radi prijetnji i vrijeđanja. Mi admini ne znamo što se događa unutra. Monika nikada nije težila ženama! Uvijek je imala intimne veze isključivo s muškarcima. Hvala", poručili su voditelji Monikina profila na Instagramu.

28-godišnja Monika po struci je doktorica stomatologije, govori tri strana jezika, a na profilu na Instagramu, gdje često objavljuje i razgolićena fotografije s putovanja, u ovom je trenutku prati 16,7 tisuća ljudi.

Monika je upravo na društvenim mrežama već najavila kako je neko vrijeme neće biti.

"Ljudi, neće me biti neko vrijeme, tko me treba može me kontaktirati do 4. rujna, nakon toga odlazim u neku vrstu pustolovine. Nadam se da se uskoro vidimo jer mi već falite. Spremna sam razvaliti!", napisala je Monika uz jednu od posljednjih objava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕄𝕠𝕟𝕚𝕜𝕒 𝕄𝕠 ℍ𝕠𝕣𝕧𝕒𝕥 👑 (@mo_horvat) on

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson i Robyn Moore (Foto: AFP) +0 Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Celebrity S njom je dobio deveto dijete: Svoju 34 godine mlađu djevojku upoznao je kada je počela raditi za njega

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene