Misteriozan nestanak

NETRAGOM NESTALA Rihanna podigla sve na noge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na društvenim mrežama slavne pjevačice objavljen je apel za pomoć.

Rihanna traži pomoć! Na društvenim mrežama slavne pjevačice osvanuo je apel za pomoć u potrazi za 32-godišnjom Shirlene Quigley, inače bivšom Rihanninom plesačicom.
"Ova predivna duša i moja bivša plesačica je nestala! Srce mi puca kad samo pomislim koliko je teško svima koji ju vole. Ako ju je netko vidio, ili ima bilo kakve informacije o njoj neka se javi u policiju", stoji u objavi ispod videa nestale djevojke.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Shirlene inače radi kao profesorica plesa na Manhattanu, a posljednji put viđena je u New Yorku kako ulazi u autobus i odlazi u nepoznatom smjeru, javlja Mirror.

Njen otac zabrinuo se nakon što mu se Shirlene nije javila, a njen mobitel kasnije je pronađen u butiku vjenčanica, otkrila je policija. Njena obitelj ne zna što je djevojka radila u butiku, jer ne vjeruje da je planirala vjenčanje.

 

This beautiful soul, and former dancer of mine is MISSING!!! My heart aches thinking of how heavy this is on all who love her! If anyone has seen or has any information on @shirlenequigley's whereabouts ..... PLEASE CONTACT the North Bergen Police Department 201 392 2100 !!!!

A video posted by badgalriri (@badgalriri) on

"Ona je vrlo religiozna i živi u celibatu", otkrili su roditelji nestale djevojke koja navodno nije bila u vezi. Prijatelji pjevačice otkrili su da se nekoliko dana prije nestanka Shirlene čudno ponašala te da im je slala bizarne poruke.

Njen nestanak šokirao je brojne zvijezde s kojima je surađivala, a osim s Rihannom, surađivala je i s Beyonce na spotu 'Crazy in Love', ali i s Missy Elliott i Jamiejem Foxxom.

 

beautiful day #NYC #Summer #Kisses

A photo posted by Princess In Pumps (@shirlenequigley) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene