ne zna se uzrok

Bivši suprug Ivane Trump iznenada preminuo na imanju u Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Riccardo Mazzucchelli u subotu navečer preminuo je na svom imanju u Jablancu, mjestašcu nedaleko od Senja.

Poznati talijanski poduzetnik i bivši suprug Ivane Trump Riccardo Mazzucchelli iznenada je preminuo jučer u na svom imanju u Jablancu u 74. godini života. Uzrok smrti za sada nije poznat, a ova vijest zatekla je mnoge koji su s Mazzucchellijem proteklih godina provodili vrijeme u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Chloe Sophia Trump Ima samo osam godina Tko je malena djevojčica koja je dostojanstveno odala počast na ispraćaju Ivane Trump?

Mazzucchelli je posljednjih 20-ak godina živio u Splitu, a osim u gradu pod Marjanom vrijeme je provodio i u mjestu Jablanac nedaleko od Senja. Tamo je namjeravao pokrenuti elitni turizam zbog čega je prije nekoliko godina u to malo mjestašce pozvao i svoju bivšu suprugu Ivanu Trump iz koje je i propali brak s Donaldom Trumpom.

Ivana i Riccardo bili su u braku 20 mjeseci, od 1995. do 1997. godine. Ivani Trump je Mazzucchelli bio prvi suprug nakon Donalda Trumpa, njezinog drugog po redu supruga. Nakon razvoda dugo godina nisu bili ni u kakvom kontaktu, a razlog loših odnosa navodno su bile nesuglasice zbog predbračnog ugovora, piše Story.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene