najseksi fotka

Imamo pobjednika! Ovaj frajer zasjenio je zamamne atribute Lidije i Nives

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotke oskudno odjevenih frajera, ali i žena vladaju društvenim mrežama. Svoja tjelesa na radost mnogih fanova pokazali su i brojni poznati Hrvati. No, tko od njih ima najbolju fotku?

Visoke temperature pravo je vrijeme da se riješimo nepotrebnih krpica sa sebe. Dobro to znaju i neki poznati Hrvati koji na radost mnogih obožavatelje svoja oskudna izdanja često arhiviraju na društvenim mrežama. Ekipa Showbuzza izabrala je šest najboljih seksi fotki poznatih, a na vama je bio red da nam pomognete odabrati najbolju od najboljih.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

U konkurenciji su se tako našli Lidija Bačić, Maja Šuput i Nives Celzijus, dok su muške boje branili Mario Roth, Slavko Sobin i Luka Nižetić. Pobjedu je, prema rezultatima ankete objavljene na portalu Dnevnik.hr, odnio pjevač grupe Vigor Mario Roth. Od ukupno 1912 glasova Mario je osvojio njih čak 790!

 

Napokon sam dočekao ovo predivno vrijeme #marioroth #newday #newexperience #newweek #coffeetime #coffelover

A post shared by Mario Roth Official (@rothmario_official) on

Drugo mjesto s 392 glasa pripalo je Lidiji Bačić, a treće Maji Šuput (289) koju dijeli svega nekoliko glasova od četvrto plasirane Nives Celzijus (262). Peti se na ljestvici našao Luka Nižetić sa 131 glasom čitatelja, dok je najmanji broj glasova (njih 48) osvojio splitski glumac Slavko Sobin.

Mario Roth pobjedničkom fotografijom zapalio je društvene mreže početkom lipnja. Crno-bijela fotka golišavog pjevača izazvala je pravu buru komentara razgaljenih obožavateljica. "Znači tako se pije kava. Ljudi, zovite Hitnu pomoć i vatrogasce. Ovo je... Ovo je... Previše za moje srdašce. Dragi Mario, oprosti, ali ovo moram reći, YOU ARE SOOO HOT! Nadam se da si uživao doma i uživaj i dalje Pozdrav i pusa iz Motovuna", glasio je jedan od komentara. "Uuuu goriiiiš! I opet si tako najljepši, kako ti to uspijeva? Otkriješ mi tajnu ljepote?", poručile su mu tada pripadnice nježnijeg spola na Instagramu.

 

Wanna bite? #marioroth #summer #summervibes #summerstyle #vacation #pizzaslice

A post shared by Mario Roth Official (@rothmario_official) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene