zasad ih napravio 49

Opsjednut je tetovažama i odbija nositi majice, a svojom neobičnošću je osvojio slavnu ljepoticu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly i Megan Fox su u vezi oko mjesec dana, a reper se ističe tetovažama koje ponosno pokazuje i ima ih najmanje 49.

Reper Machine Gun Kelly (30) u centru je pozornosti otkad je započeo vezu s još udanom glumicom Megan Fox (34). 

Pogledaj i ovo showbuzz Baš poseban muškarac Nekima je teško povjerovati da baš on ljubi jednu od najseksi žena na svijetu, a svima je zanimljiva i ova nova frizura

Glazbenik je viđen pred svojim domom u Los Angelesu nakon što je otišao iz Meganine vile koja se nalazi u gradu Calabasasu. Machine je imao na sebi samo kratke hlače i tenisice te bijele čarape koje je navukao. U rukama je nosio nešto nalik heklanom stolnjaku. Budući da nije obukao majicu, isticale su se njegove tetovaže na golom torzu, ali i na nogama. 

Kako pišu američki mediji, reper je opsjednut tetovažama i ima ih najmanje 49. Na bicepsu je tetovirao adresu kuće u kojoj je živio sa roditeljima kao dijete, a čak dvije tetovaže je posvetio marihuani za koju ističe da ju konzumira svakodnevno i kako ga usrećuje.

Nekoliko njih se sastoji od stihova pjesama koje voli dok je čak i inicijale svog scenskog imena tetovirao. Jednu tetovažu je stavio da ga podsjeća na djetinjstvo kada su ga drugi vršnjaci maltretirali. Reper je istetovirao cijeli torzo, ruke, dio stražnje glave i djelomično noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stop growing up so fast wtf 👑

A post shared by Colson 🙇🏼‍♂️🔪 the Blonde Don (@machinegunkelly) on

Inače, Kelly kao da osjeća odbojnost prema majicama, pa ga se najčešće može vidjeti bez majice. Golog torza obožava voziti i motor te se ističe u prometu. 

Reper ima 12-godišnju kćer Casie koju je dobio s bivšom djevojkom Emmom Cannon, a navodno je ranije bio u vezi s pjevačicama Demi Lovato i Halsey.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene