Kakav povratak

Njegov nastup nitko nije očekivao: Pojavio se nakon dugo vremena i priredio pravi spektakl!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Internet je doslovno poludio nakon što je 47-godišnji Eminem izašao na pozornicu 92. dodjele prestižne filmske nagrade Oscar.

Jedno od najvećih iznenađenja dodjele nagrada Oscar svakako je bio nastup repera Eminema.

Pogledaj i ovo Eminem (Foto: AFP) Zasluženo! Dolly Parton, Eminem i Eurythmics ulaze u rock and roll Kuću slavnih, poznat je i datum svečane ceremonije!

On je izveo jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Lose Yourself" iz filma "8 milja", koji djelomično govori i o njegovu životu.

Internet je poludio kada je 47-godišnji američki reper izašao na pozornicu, iako je bilo i nekih njegovih kolega koji nisu izgledali previše impresionirano, kao npr. Billie Eilish ili Idina Menzel, koje su u publici radile grimase koje su govorile tisuću riječi.

U jednom se trenutku činilo kao da reper ima poteškoća s razglasom pa može biti da je to bio razlog njihovih reakcija. Na kraju izvedbe čitava je dvorana bila na nogama te je osebujnog repera nagradila podužim pljeskom.

Podsjetimo, film ''8 milja'' izašao je 2002. godine, a glavna ženska zvijezda bila je preminula glumica Brittany Murphy.

Glavni je lik mladi reper Jimmy "B-Rabbit" Smith, koji živi u prikolici u "prigradskom paklu" blizu Detroita te pokušava započeti karijeru u hip-hopu u kojem dominiraju Afroamerikanci, a njega je odglumio Eminem.

Film je dobio naziv po autoputu čije je dužina 8 milja i koji se prostire duž granice okruga Wayne i Detroita u kojem pretežno žive Afroamerikanci, odnosno okruga Oakland i okruga Macomb u kojem pretežno žive bijelci.

Eminem je i dobitnik Oscara 2003. godine za najbolju originalnu pjesmu "Lose Yourself", što je onda bio poprilični šok za brojne gledatelje te prestižne filmske dodjele.  

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) +3 Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Celebrity U više od šest godina prekinuli su nebrojeno puta, ali uvijek pronađu način da se vrate jedno drugome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene