Ima nešto u njoj

Tek je demantirala vezu s jednim velikim glumcem, a već se šuška da je zavela i Brada Pitta?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Renee Bargh najnovija je djevojka koju povezuju s Bradom Pittom, a šuška se da je ljubila i Toma Cruisea i još neke glumce.

Renee Bargh australska je televizijska voditeljica i reporterka poznata po svojim javljanjima uživo s crvenih tepiha svih najvažnijih događaja diljem svijeta, koja pohađaju najveće zvijezde, no čini se da je i jedna od najpoželjnijih žena u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Naime, nije prošlo tjedan dana od toga da je demantirala kako je  potajno izlazila s glumcem Tomom Cruiseom prije dvije godine, a sada ju već povezuju s ni više, ni manje, nego s njegovim kolegom Bradom Pittom.

33-godišnja Renee prema pisanju stranih medija poput australskog portala New idea, flertuje s Bradom još otkako ga je intervjuirala na dodjeli nagrada SAG u siječnju ove godine. Tijekom kratkog razgovora koji su su odradili na crvenom tepihu u Los Angelesu, Renne je u jednom trenutku ostala bez teksta, i to nakon što joj je 56-godišnji Brad namignuo i našalio se o nevjerojatnoj kemiji koja se osjeća između njih dvoje.

"Renne je Bradov tip djevojke. Može se i reći da ona ima ono nešto potrebno za Hollywood, ali i šire", izjavio je anonimni izvor.

Brad, čiji su ljubavni život obilježile glumice Angelina Jolie, Jennifer Aniston i Gwyneth Paltrow, navodno je dao naslutiti da će pitati Renee želi li izaći s njim kada će sljedeći put posjetiti Los Angeles.

"Brad inače nije tako otvoren na crvenom tepihu kao što je bio prema Renee i to što je tako dugo razgovarao s njom dokazuje samo koliko ga je impresionirala", dodao je njemu blizak izvor.

Nakon intervjua dvojac se nekoliko puta slučajno susreo jer imaju nekoliko zajedničkih prijatelja, a Renee je nekima od njih otkrila da je još uvijek pod dojmom i da sama ne može povjerovati da joj je Brad namignuo na crvenom tepihu.

O njihovoj se kemiji zapravo priča još od prošle godine, pogotovo nakon premijere filma "Ad Astra", nakon koje je Renee podijelila i njihovu zajedničku fotografiju na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renée- Claire Bargh (@reneebargh) on

"Poanta je ove fotografije pokazati vam navodnu kemiju koja postoji između Brada i mene", napisala je tada u opisu fotografije, ali se i nasmijala na glasine o njihovoj romantičnoj vezi i tvrdila kako ona nije ni počela.

S Tomom Cruiseom povezivali su ju od lipnja 2018. godine, kad je Woman's Day izvijestio o njihovoj tajnoj vezi nakon što su naletjeli jedno na drugo na jednoj filmskoj premijeri u Parizu. Renee je te tvrdnje opovrgnula prije nekoliko dana u showu "The Kyle and Jackie O" izjavivši da su te glasine bile smiješne i netočne.

"Imali smo nekoliko sjajnih intervjua, mislim da baš u Parizu, i onda je netko napisao taj članak. Priča se stvorila niotkud", izjavila je.

U studenom 2018. godine objavljeno je da izlazi s glumcem Glenom Powellom, no vjeruje se da je njihova veza potrajala tek 11 mjeseci. Nakon njihova prekida pratitelji su na društvenim mrežama primijetili kako izmjenjuje koketirajuće poruke sa zvijezdom sapunice "Home and Away", 28-godišnjim Lincolnom Younesom, ali nitko nije potvrdio da su u vezi.

Tko će se sljedeći pojaviti na njezinoj listi i je li doista impresionirala Brada Pitta, saznat ćemo vrlo skoro. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene