Toga je falilo

''Bio je to pun pogodak'': Zagrebačka scena postala je bogatija za sasvim drugačiji zabavni program

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Ludoj kući - Ludi petak. Smijeh, ples, glazba - i zabava je zajamčena. O čemu je riječ, za INmagazin je provjerila Sanja Kuzmanović.

Prošli petak bio je prvi i, kako tvrdi Rene, povijesni Ludi Petak u Ludoj kući.

Pogledaj i ovo Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) - 2 "Ludilo, brale" Novi glazbeni hit predsjedničkog kandidata Škore: "Lega" ostavio bećarce, pa prigrlio repanje

''Prvi Ludi Petak u Ludoj kući, jedan program u koji se uzdamo i s kojim krećemo od jeseni punom parom, znači puno izvođača večeras, njih 16, mini koncert, mini show, pole dance, beatbox, svašta, svaki put ćemo mijenjati izvođače, naravno, a zamišljeno je da se publika osjeća kao doma, ne kad u kazalištu i da je tišina, i oni su to super prihvatili večeras'', objasnio je Rene Bitorajac, organizator i vlasnik. 

Na pozornici su se izmjenjivali glumci, pjevači, plesači, komičari i mađioničari.

''Kako ja doprinosim? Najbolje što znam. Dat ću sve od sebe, svih svojih desetak glasova koje mogu izvesti ću večeras da bi Ludi petak bio čim luđi. Ja se nadam da se neće pokusni kunići poslije baciti u vatru, da će još koji puta pozvati, haha'', rekao je voditelj Luka Bulić.

Luka se publici požalio da ga se često zamjenjuje s estradnim kolegom s kojim je, igrom slučaja, u petak dijelio pozornicu, pa je iskoristio priliku kako bi objasnio da su on i Luka Vidović dvije različite osobe.

''Molim vas, proširite tu vijest'', našalio se. 

Brojna poznata lica u prvim redovima potvrdila su kako je Ludi petak bio pun pogodak.

Baš sam sretan da se ovako nešto otvorilo u Zagrebu, odlična je zabava iu baš preporučam svima da dođu'', oduševljen je veslač Martin Sinković. 

Mnogi se slažu da je gradu falilo baš nešto ovakvo. 

''Ovo je upravo ono što je Zagrebu trebalo, jedna baš Luda kuća, lijepo uređen prostor sa izvrsnim programom'', komentirao je komičar Zlatan Zuhrić Zuhra. 

S njim se složila i pjevačica Maja Bajamić.

''Ljudi iz raznih profesija, svi smo sa svojih planeta došli, ali mislim da je taj spoj jedna genijalno zabavna kombinacija i kvalitetna prije svega'', zaključila je. 

Mnogi su primijetili i sličnost Lude Kuće s Reneovim uspješnim angažmanima u showovima ''Tvoje lice zvuči poznato'' i ''Supertalent''. 

''Imat ćemo sad jedno iznenađenje s Nove TV iz aktualnog showa. Dosta toga podsjeća, imamo i neke natjecatelje iz Supertalenta, to su neki talenti koji možda nisu dobili šansu, a evo mi im dajemo šasnu'', najavio je. 

A kako je sve izgledalo i što su prisutni na Ludom petku još komentirali, pogledajte u prilogu INmagazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene