prestižna nagrada

Gledanost dodjele Oscara drastično je pala na tek nekoliko milijuna gledatelja, no organizatori od zarade ne odustaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oscar je najprestižnija nagrada u filmskom svijetu, a organizatori su najavili da će ove godine izgledati poput filmskog seta. Prijenos će biti dostupan na mreži ABC.

Dodjela uglednih nagrada poput Zlatnih globusa i Grammyja ove je godine prošla u nešto drugačijem obliku zbog pandemije koronavirusa, a umjesto crvenog tepiha i showa na kakav smo inače navikli, nagrade su se emitirale kao televizijske emisije. Zbog toga je pala njihova gledanost, kao i interes marketinških agencija.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije bilo lako Priča koja se zapravo krije iza njegova filma sve je potresla i rastužila, prestižnu nagradu primio je na rubu suza

Ipak, prestižna filmska nagrada Oscar ne mari za tim i reklamu od 30 sekundi žele naplatiti čak 2 milijuna dolara. U normalnim vremenima nagrada Oscar zaradi više od 130 milijuna dolara samo na reklamama, no ove godine TV prijenos ide na ABC-u.

Još prošle godine drastično je pala gledanost Oscara, s više od 23 milijuna gledatelja na njih šest milijuna. To ne brine organizatore i Akademiju, ali ni TV kuću koja sve prenosi. Oscari su najprestižnija filmska nagrada na svijetu, a iz Akademije kažu kako im je plan ovogodišnje izdanje Oscara prikazati kao film.

"Tretiramo dodjelu Oscara kao filmski set u kojem svi paze na mjere opreza zbog pandemije. Na setu ćemo imati testiranja na koronavirus, pazit ćemo na sve što moramo i nadamo se da će novi format vratiti staru slavu dodjeli ove nagrade", kažu organizatori.

Dodjela Oscara održat će se 25. travnja ove godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 3 +0 Albina Celebrity Albina ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka nogometaša, a prizor s nove fotke koju je objavila sve je zadivio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene