zahvalila se liječnicima

Redateljica filma o Srebrenici koji je ušao u utrku za Oscare pozitivna na koronavirus: "Priličan je kaos"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmila Žbanić zahvalila je svima na čestitkama za nominaciju za Oscara, no istaknula je kako su ona i suprug pozitivni na koronavirus.

Redateljica Jasmila Žbanić na Facebooku je ispričala da su ona i suprug Damir Ibrahimović pozitivni na koronavirus.

"Dragi moji, kasnim da vam se svima zahvalim jer smo i Damir i ja COVID pozitivni. Priličan je kaos, pa nismo stigli ni proslaviti nominaciju. Ispričavam se medijima što nisam mogla ispuniti zahtjeve za intervjue. Nadam se da će biti prilika. Još uvijek nemamo teške simptome, ali nije ugodno razmišljati što se sve može dogoditi. Uz ovu zahvalu, dodala bih još i zahvalu svim doktorima i zdravstvenim radnicima u BIH koji nadljudskim naporima pokušavaju spasiti živote u zemlji koja je pod najgorom "diktaturom amatera", napisala je Jasmila.

Dragi moji, kasnim da vam se svima zahvalim jer smo i Damir i ja COVID pozitivni. Priličan je haos, pa nismo stigli ni...

Posted by Jasmila Zbanic on Wednesday, March 17, 2021

Podsjetimo, Jasmila Žbanić je osvojila nominaciju za Oscara u kategoriji najboljeg stranog filma. Film "Quo vadis, Aida?" jedan je od pet odabranih od 93 strana filma koja su bila u utrci za nominaciju za Oscara. Prvi igrani film o genocidu u Srebrenici prošle je godine bio gledan unatoč pandemiji koronavirusa koja je nanijela ogromnu štetu filmskoj industriji u BiH. Glavne uloge u filmu imaju Jasna Đuričić, Boris Isaković, Edita Malovčić i Emir Hadžihafizbegović.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Snježana Mehun +0 Snježana Mehun inMagazin Snježana Mehun otkrila kako će izgledati njezino treće vjenčanje, ali i tko će joj pjevati na svadbi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene