I upalilo je

POZNATA GLUMICA Udebljala se kako bi postala slavna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson se udebljala kako bi postala slavna.

36-godišnja Rebel Wilson nije ni malo tipična Hollywoodska glumica. Dok njezine kolegice muku muče održavajući idealnu težinu, Rebel se time uoće ne zamara. Štoviše, njezin je cilj jesti što više. Australska glumica i komičarka koja je javnosti poznata po ulozi 'Fat Amy' u popularnom filmu 'Pitch Perfect', otkrila je kako se namjerno udebljala na početku svoje karijere kako bi postala slavna.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Otkrila je kako je svoju komičarsku karijeru započela u vrijeme kada i jedna druga cura koja je bila puno krupnija.

'Tada sam pomislila kako se toj curi puno više i 'lakše smiju' nego meni. Zbog čega? Smatrala sam da nije talentiranija od mene.Tada mi je sinulo: 'Mislim da je to zato što je deblja nego ja. I onda sam pomislila, ako se i ja udebljam više ću nasmijavat publiku. I odjednom sam tako bila deblja i glumila u komedijama', otkrila je Rebel.

Glumica bez sumnje postaje preoznatljivo ime kada su komedije u pitanju, a svoju popularnost duguje svojim kilogramima. 'Mnoge glumice vide višak kilograma kao manu. Ja to vidim kao prednost', zaključila je Rebel.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene