izgubila kilograme i milijunaša

Njezina drastična promjena izgleda i dečko isklesanog torza bili su teme o kojima se pričalo, a sad je ljubav pukla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson bila je malo više od godinu dana u vezi s milijunašem Jacobom Buschom, a ne zna se što je razlog prekida.

Rebel Wilson (40) posljednjih je mjeseci privlačila pozornost drastičnim gubitkom i vezom s 11 godina mlađim Jacobom Buschom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva. 

Pogledaj i ovo Rebel Wilson (Foto: Getty) Opa! Pohvalila se novom figurom nakon gubitka 40 kilograma, ali i novim 11 godina mlađim dečkom koji voli starije dame

No posljednjom fotografijom na Instagramu zaintrigirala je pratitelje i potaknula nagađanja da je prekinula s Jacobom. "Izgubljena u mislima, ova slobodna cura odlazi prema Super Bowlu", napisala je Rebel uz objavu.

Izazvala je oduševljenje obožavatelja, koji su komentirali kako dobro izgleda, dok je njen ljubavni status ostao u drugom planu. "Izgledaš nevjerojatno. Da barem ja mogu prestati jesti", "Isto divno lice kao prije, samo zdravije", "Čekaj malo, slobodna?", "Uvijek si izgledala predivno", "Inspiracija si", napisali su joj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Neki su podijelili svoje mišljenje da im se njezin dečko ionako nije sviđao, dok su drugi istaknuli da su izgledali jako sretno pa ih je prekid iznenadio. 

Vijest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze je potvrdio i izvor blizak Rebel za ET Online. No nije otkrio što je razlog. 

Inače, glumica je zadivila sve prošle godine izgubivši oko 30 kilograma. Trener Jono Castano zaslužan je za nevjerojatnu transformaciju glumice, a otkrio je i tajnu njezine dijete. Kaže kako je Rebel od vježbanja uspjela napraviti zabavu, a razlog zbog kojeg je postigla svoj godišnji cilj je zapravo - smijeh.

"Sjajno mi je kada se moji klijenti dobro zabavljaju uz naporan rad i k tome se cijelo vrijeme smiju. Treninzi su odmah zabavniji. Kako biste postigli svoj cilj, morate i uživati u tome, a većina ljudi ne gleda na to tako. Rebel i ja smo se dobro nasmijali i zabavili i to je cijela tajna", ispričao je njezin trener. Istaknuo je i kako njezina dijeta nije bila toliko rigorozna jer si je mogla priuštiti nekoliko dana i da uživa u svemu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene