za viši cilj

Smršavjela 18 kilograma: U uskoj haljini pokazala transformaciju i oduševila, mnogi kažu da izgleda kao supermodel

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson krenula je na strogu dijetu te je potpuno promijenila životne navike, a slavna glumica istaknula je kako je za nju 2020. godina zdravlja.

Holivudska glumica i komičarka Rebel Wilson posljednjih dana izaziva oduševljenje gdje god se pojavi, a ništa drugačije nije bilo ni kada je na Instagramu pokazala svoju nevjerojatnu transformaciju. Rebel je pozirala u uskoj plavoj haljini te istaknula svoju novu figuru na koju je ponosna.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Glumica je pozirala iz humanitarnih razloga, a istaknula je kako prikuplja novac za jednu školu u Tanzaniji. Mnogi su pohvalili njezin čin, a komentirali su i kako izgleda bolje nego ikada. "Isuse Bože, izgledaš nevjerojatno", "Sjajno", "Izgledaš kao supermodel", "Poput manekenke si", "Prava si diva", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih obožavatelja i kolega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raising money for a good cause today @schoolofstjude with the help of two hot Jacobs @jacobandreou & @jacobpbusch x Hair & photo: @robertvetica Make-Up: @makeupmatthew Styling: @elizabethstewart1 Dress: @alexevenings

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Wilson je još prije nekoliko mjeseci otkrila kako je krenula na strogu dijetu i režim vježbanja, a cilj joj je bio skinuti višak kilograma i promijeniti način života.

Rebel je od siječnja ove godine izgubila 18 kilograma, i to nakon što je sama sebi obećala da će 2020. godina za nju biti godina zdravlja. Prema pisanju magazina People, Rebelina nevjerojatna transformacija djelomični je rezultat dijetnog programa Mayr Method, koji uključuje smanjeni unos šećera, potiče jedenje cjelovitih namirnica, jača imunološki sustav i smanjuje upale u tijelu.

Uz to Rebel vježba s osobnim trenerom do šest puta tjedno, ide u šetnje i pokušava povećati unos proteina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Celebrity Uskočila u lepršavu haljinicu ispod koje nije nosila ništa, svi su se okretali za njom dok se ležerno šetala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene