nova žena!

Skinula je više od 30 kilograma pa se uvukla u seksi crveni badić, a mnogi još ne vjeruju kako sada izgleda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson ne prestaje oduševljavati obožavatelje svojom transformacijom, a kilogrami se i dalje tope.

Glumica Rebel Wilson (41) tijekom prošle godine izgubila je nevjerojatnih 30 kilograma te je svoju transformaciju, na kojoj je naporno radila, bilježila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Kilogrami se s nje i dalje tope, a fanovi se ne mogu prestati čuditi koliko se promijenila. Čuđenje je sada izazvala i fotkom na kojoj pozira u pripijenom crvenom kupaćem kostimu s patentnim zatvaračem, koji je za fotkanje otkopčala gotovo do pupka.

"Nikad nije kasno da poradite na sebi i poboljšate svoje zdravlje, srce, sreću, harmoniju. Podrška svima koji se ovaj tjedan trude biti malo bolji. Trud se uvijek isplati", poručila je Rebel uz fotku koju je objavila na svojem Instagramu, a uslijedila je lavina reakcija na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

"Ti si takva inspiracija, lijepa i izvana i iznutra", "Izgledaš nevjerojatno", "Svaka čast", "Prekrasna si, hvala ti što nas sve motiviraš", samo je dio komplimenata koje je dobila, a fotka je skupila i preko pola milijuna lajkova.

Simpatična Australka, koja je karijeru izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", još se u studenom prošle godine pohvalila da je dosegla željenu težinu od 75 kilograma, no fanovi su uvjereni da je od tada još smršavjela. Njezin trener Jono Castano otkrio je kako tajna njezine nevjerojatne transformacije leži u tome što je od vježbanja uspjela napraviti zabavu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene