kao od majke rođena

Izgubila je više od 30 kilograma: Fotkala se dok se sunčala, a jedino što ima na sebi su sunčane naočale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson na Instagramu je objavila video na kojem se gola sunča na balkonu u Londonu.

Glumica Rebel Wilson (41) tijekom prošle godine izgubila je nevjerojatnih 30 kilograma te je svoju transformaciju, na kojoj je naporno radila, bilježila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Da je osim nove figure stekla i veće samopouzdanje, potvrđuje njezina posljednja objava na Instagramu.

"Kad u Londonu izađe sunce, odmah se bacam na golo sunčanje", napisala je u opisu snimke na kojoj kao od majke rođena leži na suncu i jedino što nosi su sunčane naočale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Objava je potaknula lavinu reakcija njezinih obožavatelja koji su budno pratili njezin gubitak kilograma i redovito je na tom putu obasipali komplimentima i potporom.

Rebel je i nedavno užarila društvenu mrežu fotkama na kojima je potpuno odjevena, ali nosi uske kožne tajice zbog kojih su mnogi pomislili da je izgubila i više od 30 kilograma, iako se još u studenom prošle godine pohvalila da je time dosegla svoju željenu težinu.

Australska glumica koja je karijeru izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo" trenutačno boravi u Londonu zbog posla, no nije poznato koji je njezin sljedeći projekt.

Rebel je u veljači prekinula s 11 godina mlađim dečkom Jacobom Buschom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva. Vijest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za ET Online, no nije otkrio što je razlog.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene