Adute je naglasila

O njezinu nevjerojatnom gubitku kilograma i dalje se priča, ali još uvijek se može pohvaliti bujnim dekolteom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njezin dekolte.

Glumica Rebel Wilson (41) u posljednje vrijeme najviše pažnje privlači svojim izgledom, koji se u posljednjih godinu dana znatno promijenio.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Simpatična Australka, koja je karijeru izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", naporno je trenirala i izgubila je 30 kilograma, a svoju transformaciju bilježila je na društvenim mrežama.

Sada je u svojem Instagram Storyju pokazala da se nešto ipak nije istopilo s izgubljenim kilogramima. Rebel je pozirala u košulju kojoj je raskopčala nekoliko gumba i fotkala se iz donjeg ugla, pa je na fotki koju je podijelila u prvom planu njezin još uvijek bujni dekolte.

Osim nove figure, glumica je s gubitkom kilograma stekla i veće samopouzdanje, pa se tako nedavno na svojoj terasi u Londonu, gdje trenutačno snima novi film, sunčala potpuno gola te je sve zabilježila i na svojem Instagramu.

Njezin trener Jono Castano tvrdi kako tajna nevjerojatne transformacije leži u tome što je od vježbanja uspjela napraviti zabavu, a iako se još u studenom prošle godine pohvalila da je dosegla željenu težinu od 75 kilograma, njezini su obožavatelji uvjereni kako je od tada još više smršavjela.

A nedugo nakon što se pohvalila velikim gubitkom kilograma, ostala je i bez dečka. S 11 godina mlađim Jacobom Buschom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, Rebel je prekinula u veljači, no još nije poznato zašto.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Seve se uoči 49. rođendana osvrnula na prošlost, a u podužoj objavi otkrila je i da prolazi kroz kriznu situaciju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene