Kakva promjena!

Wow! Skinula je 30 kilograma pa se uvukla u uske kožne hlače, a čini se da ne kani stati s mršavljenjem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson na Instagramu je objavila fotografije na kojima nosi uske kožne hlače, a njezini su pratitelji uvjereni da je izgubila više od 30 kilograma.

Glumica Rebel Wilson (41) posljednjih godinu dana pažnju javnosti najviše privlači svojom nevjerojatnom transformacijom u koju ulaže puno truda.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

A iako se nedavno pohvalila kako je izgubila čak 30 kilograma, čini se da tu nije stala jer na novim fotkama koje je podijelila na svojem Instagramu djeluje vitkije nego ikad.

Simpatična Australka, koja je karijeru izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", pozirala je u svojem dvorištu u pletenom topiću koji je otkrio djelić njezina trbuha i pripijenim kožnim hlačama koje su sjajno naglasile njezinu novu figuru. Zbog Toga su njezini pratitelji uvjereni da je dodatno smršavjela od posljednjeg puta kada su je vidjeli.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Glumica je trenutačno u Londonu, gdje je, kako piše Daily Mail, došla zbog posla, no još nije poznato koji će biti njezin sljedeći projekt.

Rebel je u veljači prekinula s 11 godina mlađim dečkom Jacobom Buschom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva. Vijest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za ET Online, no nije otkrio što je razlog.

Nekoliko mjeseci prije toga, točnije u studenom prošle godine objavila je kao je dosegla svoju ciljanu težinu od 75 kilograma, za što je naporno trenirala te je svoju transformaciju bilježila na Instagramu. Njezin trener Jono Castano tvrdi kako tajna nevjerojatne transformacije leži u tome što je od vježbanja uspjela napraviti zabavu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Getty Images) Pete Doherty i Kate Moss (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) +7 Moss Doherty (Foto: Profimedia) Nekad i sad Šokantna transformacija rokera s burnom prošlosti: Višak kila potpuno je izmijenio njegov izgled, teško ga je prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene