tek sad progovorila

SLOMILA SE "Bila sam silovana s 8 godina!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O nemilom događaju koji se dogodio u dječjem domu tek je sada progovorila.

Pjevačica Rebecca Ferguson potpuno se slomila u emisiji "Loose Woman" i progovorila o stravičnom djetinjstvu. Naime, još kao djevojčica Rebecca je silovana u dječjem domu. "Bilo mi je samo osam godina. Nikada o tome nisam pričala jer sam se osjećala jako prljavo", kazala je bivša zvijezda X Factora.

Povjerila se tek jednoj prijateljici, no sada je, kako kaže, pravo vrijeme da o tome javno progovori. "Želim stvoriti sigurno mjesto na kojem žene mogu pričati o svojim problemima", naglasila je pjevačica

25. studenog međunarodni je dan protiv nasilja nad ženama

Nakon nemilog događaja Rebecca je godinama imala problema sa samopouzdanjem."Mislim da takve stvari jako utječu na samopouzdanje, ali i na to kako će te muškarci tretirati u budućnosti. Poslije tako strašnih stvari jako je teško imati samopouzdanje. Bilo mi je teško vratiti ga natrag. Osjećate se kao da ste vi napravili nešto loše", otkrila je Rebecca koja će o svom iskustvu pisati i na vlastitoj web-stranici koju pokreće s namjerom da pomogne svima onima koji su se našli u istoj situaciji kao i ona. Njezinu sudbinu dijeli i Ashley Judd koja je također u djetinjstvu doživjela silovanje i to od člana vlastite obitelji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene