pokajala se

Javno je priznala da ga je prevarila, a sada ga jednako tako preklinje da joj se vrati, ima i poruku za njega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zara McDermott i Sam Thompson zajedno su bili 16 mjeseci, a prevarila ga je s glazbenim mogulom dok je radila na jednom projektu.

Zvijezda britanske reality serije "Sexy Love Island" Zara McDermott javno je priznala da je prevarila svog bivšeg dečka Sama Thompsona, a sada ga jednako tako preklinje da joj se vrati.

Reality zvijezda na Instagramu je objavila emotivni video njihovih zajedničkih trenutaka uz jasnu poruku.

"Za ljubav mog života. Ne postoji dovoljno riječi kojima bih mogla opisati što osjećam prema tebi. Ti si mi najdraža osoba i moja istinska ljubav. Napravila sam ovaj video za tebe kako bi vidio koje smo sve predivne uspomene napravili zajedno. Želim napraviti još milijun uspomena s tobom kroz ostatak svog života. Žao mi je što naše putovanje nije bilo baš lako i voljela bih da mogu vratiti vrijeme. Zapamti, ti si mi sve. Nedostaješ mi i volim te sve više svakoga dana", napisala je Zara u divljivom opisu ispod videa koji je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There aren’t enough words to describe how I feel about you. You are my favourite person, my truest love. I made this video montage for you of our memories over these last few years. I want to create a million more memories like these throughout the rest of my life... with you. I am sorry our journey hasn’t been the easiest, and I am forever wishing I could find a way to turn back the clock. Remember... you are everything. You are my moon and all my stars and everything in between. ❤️ I miss you. I love you more and more every day.

A post shared by Zara McDermott (@zara_mcdermott) on

23-godišnja Zara javno je priznala kako je svog bivšeg dečka prevarila s glazbenim mogulom Brahimom Fouradijem dok je radila na jednom showu prošle godine, a odmah se pokajala te mu je uputila otvoreno pismo. Rekla mu je da će ga zauvijek voljeti.

28-godišnji Sam prekinuo je 16-mjesečnu vezu sa Zarom kada je otkrio da ga je prevarila. Više detalja otkrit će u idućim epizodama showa "Made In Chelsea", u kojem on glumi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene