U centru pažnje

Svi žele znati i najsitniji detalj - Tko je Melania Trump?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Javnost želi znati sve o Melaniji Trump koja bi možda uskoro mogla dobiti i titulu Prve dame.

Supruga predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, Melania Trump, bila je zvijezda prve večeri konvencije republikanaca koja je održana u ponedjeljak. Nakon završetka govora internet je bio pun komentara da je njezin govor imao velike podudarnosti i gotovo iste rečenice kakve je imala Michelle Obama na nacionalnoj konvenciji demokrata 2008. godine.

Pogledaj i ovo Melania Trump (Foto: Profimedia) Otkrit će pikanterije Intervju Melanije Trump koji će podignuti veliku prašinu: "Ja sam najzlostavljanija osoba na svijetu!"

Javnost sada želi znati sve o dami koja bi možda uskoro mogla dobiti i titulu Prve dame. Ovo su neke stvari koje možda niste znali o njoj:

Rođena je kao Melanija Knavs u Sloveniji 26. travnja 1970. godine. Svoje je ime promijenila u Melania Knauss kada se počela baviti manekenstvom. Ukoliko Donald Trump postane predsjednik Amerike, Melania bi bila prva strankinja s tom titulom još od Louise Adams 1825. godine i bila bi prva supruga jednog američkog predsjednika koja je rođena i odgojena u komunističkoj zemlji.

Manekenstvom se počela baviti kad je imala 16 godina, a ugovor s jednom agencijom u Milanu potpisala je s osamnaest godina. Patrick Demarchelier, Helmut Newton i Mario Testino samo su neki od slavnih fotografa s kojim je imala priliku raditi, a pozirala je za Vogue, Harper’s Bazaar, Sports Illustrated, Vanity Fair i New York Magazine. Također, ukoliko Donald postane predsjednik ona bi bila prva Prva dama koja je 2000. pozirala gola za GQ magazin.

Donalda Trumpa upoznala je 1998. godine na partiju Paola Zampollija, vlasnika jedne modne agencije. Trump je tražio njezin broj, no nije mu željela dati jer je došao u pratnji druge djevojke. Ona je uzela njegov broj, nazvala ga nakon nekoliko dana i ugovorila spoj. U bračnu luku uplovili su 2005. godine na vjenčanju na Floridi. Na vjenčanju je nosila haljinu brenda Christian Dior, no mnogi joj još uvijek zamjeraju to što je haljinu javno pokazala prije vjenčanja.

Nakon što se 2006. godine rodio njezin sin Barron William Trump ostavila je svoj posao sa strane i posvetila se djetetu. 'Nemam dadilju. Imam kuhara i osobnog asistenta i to je to. Sve radim sama i mislim da su ti sati koje provedeš s djetetom jako važni pa makar samo sjedili u tišini', rekla je tada. Sada ga uči da bude mini Donald, pa 10-godišnjak već nosi odjela i naređuje zaposlenicima. Prema riječima svog supruga, Melania je odlična majka i životna suputnica u koju je jednako zaljubljen kao i prvog dana.

Melania govori čak sedam jezika: Slovenski, Srpski, Hrvatski, Engleski, Talijanski, Francuski i Njemački.

Navodno je savjetovala supruga da se ne kandidira za predsjednika. 'Imamo divan život, zašto želiš napraviti ovo', navodno ga je pitala, a u toj ju je ideju podržala i Ivanka, Donaldova kći.

Naravno, odmah nakon govora pojavili su se i oni šaljivi komentari.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene