Gotovo je?

Obožavateljice se vesele: Braku popularnog Bali Bega došao je kraj, više nema strpljenja za ženino ponašanje?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Turski mediji prenijeli vijest da se razvode Burak Özçivit i Fahriye Evcen.

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca Burak Özçivit, hrvatskoj javnosti poznat i kao famozni Bali Beg iz serije "Sulejman Veličanstveni", navodno se razvodi od svoje lijepe supruge i glumice Fahriye Evcen, a vijest su prenijeli tamošnji mediji.

Pogledaj i ovo Burak (Foto: Instagram) Tajna je otkrivena? Vijest se širi brzinom munje: Jedan od najpopularnijih turskih glumaca postaje otac?

Problemi u njihovu braku navodno su počeli nakon što je Fahrije pala u depresiju zbog smrti oca i nije htjela prihvatiti Burakov savjet i preporuku da potraži stručnu pomoć dok je on preuzeo brigu o njihovu sinu. Prema navodima izvora bliskog paru upravo je pitanje oko odgoja djeteta stavila točku na i jer svatko bi sina želio odgajati na svoj način.

Burak navodno više nema strpljenja za ženino ponašanje, no ona je, kako kažu, spremna na sve da ga zadrži pa je odlučila staviti i karijeru na pauzu.

Glumački par osvojili su publiku u turskim serijama, a upravo su se na setu jedne i zaljubili. Kasnije su snimili film "Ljubav nalikuje tebi", a javnost je u to vrijeme saznala da su u vezi.

"Među nama se razvila strast čim smo se upoznali, bila je to neka posebna energija. Nakon što smo snimili i film zajedno naša je veza postala čvršća i dublja", objasnio je svojedobno Burak.

Vjenčali su se 2017. godine u Istanbulu nakon četiri godine veze, a prošle godine dobili su sina Karana. Evcen se osim glumom bavi i manekenstvom i bila je zaštitno lice brenda L'Oreal te je uvrštena na popis najljepših žena svijeta.

Slove kao jedan od najatraktivnijih turskih parova pa ih paparazzi prate na gotovo svakom koraku. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson i Robyn Moore (Foto: AFP) +0 Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Celebrity S njom je dobio deveto dijete: Svoju 34 godine mlađu djevojku upoznao je kada je počela raditi za njega

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene