Nekad pravi ljepotan

Bio je miljenik žena, a onda se unakazio botoksom: Ni u 66. godini ne odustaje od treninga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ray Liotta viđen je kako diže utege ispred teretane u Los Angelesu.

Glumac Ray Liotta (65), koji je najpoznatiji po ulozi Henryja Hilla u kriminalističkoj drami "Dobri momci", ne odustaje od vježbanja ni zbog pandemije koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Ray Liotta - 5 Iznenadna smrt Glumac Ray Liotta preminuo u 68. godini, najpoznatiji je bio po ulozi u ''Dobrim momcima''

Iako su vlasti naredile da se zatvore sve teretane u Americi, Liotta je u četvrtak uspio pronaći mjesto za trening u Los Angelesu. Glumac je viđen u gradskoj četvrti Venice kako vježba s trenerom ispred poznate teretane Gold's Gym. 

Ray je dizao utege pritom stiskajući zube od napora, a trener mu je davao savjete kako bi mu olakšao vježbanje. 

Inače, Liotta je jedna od holivudskih zvijezdi koja je uništila svoje lice kozmetičkim tretmanima.

Glumac je oštro opovrgnuo pisanja američkih medija da je nešto korigirao, no stručnjaci kažu da je očito kako je pretjerao s botoksom i faceliftingom. 

Ray je u mlađim danima bio poznat kao veliki zavodnik, ali nakon petljanja po svom fizičkom izgledu nema baš uspjeha sa ženama.

Glumac je sam, a razveo se 2004. od kolegice Michelle Grace (51), koju je upoznao na bejzbolskoj utakmici njezina tadašnjeg supruga. Bivši supružnici imaju kćer Karsen Liottu (21), koja se također bavi glumom. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Grey i njezin otac (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Život cure koja je nosila lubenicu u jednom od najpoznatijih filmova obilježile su brojne tragedije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene