Vidljiva promjena

Bio je pravi ljepotan, žene su ga obožavale, a u njega i sad svi gledaju gdje god se pojavi, ali zbog drugog razloga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ray Liotta zaručio se s 20 godina mlađom Jacy Nittolom, od koje se ne odvaja.

Glumac Ray Liotta (65) priredio je pravu predstavu sa svojom 20 godina mlađom zaručnicom Jacy Nittolo na benzinskoj postaji. 

Pogledaj i ovo Ray Liotta Tužno... Smrt koja je šokirala glumački svijet: Majka ga je napustila još kad je bio beba, a tragični događaji i gubici samo su se nizali

Par nije skidao ruke jedno s drugoga u Santa Monici dok su Rayev auto Range Rover punili gorivom. Toliko su se zanijeli da glumac nije shvatio kakvu je grešku napravio dok nije bilo već gotovo. 

Naime, kada je konačno uzeo predah od ljubljenja zaručnice, shvatio je da je u auto do vrha natočio dizel gorivo umjesto benzina. Liotta nije izgledao jako uzrujano zbog toga, a čim je platio račun, par je pojurio mehaničaru da ispumpa pogrešno gorivo. 

Glumac i Jacy su, prema pisanju američkih medija, u vezi od siječnja prošle godine, a ne kriju koliko strasti osjećaju jedno prema drugome. Nittolo iz prošlih veza ima tri sina i kćer. 

Inače, Ray je najpoznatiji po ulozi Henryja Hilla u kriminalističkoj drami "Dobri momci", a nekad je mamio uzdahe svojim seksepilom. No onda je krenuo na plastične operacije i vidljive su posljedice na njegovu licu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025......... ♾💕

A post shared by Jacy Nittolo (@jacynittolo) on

Glumac je oštro opovrgnuo pisanja američkih medija da je nešto korigirao, no stručnjaci kažu kako je i više nego očito kako je pretjerao s botoksom i faceliftingom.

Liotta se 2004. razveo od kolegice Michelle Grace (51), koju je upoznao na utakmici bejzbola njezina tadašnjeg supruga. Bivši supružnici imaju kćer Karsen Liottu (21), koja se također bavi glumom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Celebrity Ova ljepotica kći je seks-simbola bivše države, a zbog provokativnih fotografija sve je popularnija na društvenoj mreži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene