jednostavno, wow!

Zanosna Raquel u izazovnoj haljinici istaknula bujne adute, ni Rakitić se nije suzdržao od javnog komentara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Raquel Mauri je Ivana Rakitića očarala već na prvi pogled, a on je i nakon osam godina braka obasipa komplimentima i ne krije koliko je zaljubljen.

Supruga Ivana Rakitića, Španjolka Raquel Mauri, po mnogima je jedna od najljepših žena nogometaša, a laskavu titulu redovito potvrđuje i na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Tako je sada sve očarala fokama na kojima pozira u izazovnoj mini haljini koja je u prvi plan stavila njezin bujni dekolte, ali i zamamnu ženstvenu figuru te vitke noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Fotkama je izazivala lavinu reakcija oduševljenih pratitelja koji su je obasuli komplimentima i lajkovima, a od komentara se nije suzdržao ni njezin suprug.

Rakitić joj je zalijepio četiri srca te je tako, bez riječi, još jednom potvrdio da je u svoju suprugu zaljubljen kao i prvog dana.

Podsjetimo, njih dvoje upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu i Adaru, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene