isplivala mračna tajna

Šokantna ispovijest brata Kevina Spaceyja: "Tata nas je zlostavljao. Živjeli smo u kući horora!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stariji brat Kevina Spaceyja, Randall Fowler, po prvi puta progovorio je o traumatičnom djetinjstvu.

Dan nakon što je Kevin Spacey otvoreno priznao da je homoseksualac njegov stariji brat Randall Fowler sa svijetom je podijelio stravičnu priču koja je obilježila njihovo djetinjstvo.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey čeka ga drugo suđenje Hollywood ga se odrekao, ali porota je stala na njegovu stranu: Dvostruki oskarovac oslobođen optužbi za napastovanje maloljetnika

Naime, u ekskluzivnoj ispovijesti za Daily Mail Randall je otkrio kako je izgledao život njega, mlađeg brata Kevina i sestre Julie uz oca zlostavljača. Otkrio je kako je njihov otac Thomas Geoffrey Fowler bio nacist koji je maltretirao cijelu obitelj zbog čega su ga nazivali čudovište. Još šokantnija je i Randallowa tvrdnja da je njihova majka znala za sve no o tome je šutjela. Najčešća meta bila mu je upravo Randall kojega je redovito seksualno napastovao. Sestru Julie redovito je tukao zbog čega je kao 18-godišnjakinja pobjegla od kuće.

"Toliko je mračnih stvari bilo u našim odnosima i u kući u kojoj smo živjeli. Prijatelji nam nisu smjeli dolaziti kući jer se otac bojao da će ući u njegov ured gdje su na zidovima bili goli muškarci i žene. Meni je zabranio da budem izviđač kada je shvatio da u toj skupini ima djece kojima su roditelji Židovi. Na večerama nam je držao predavanja kako se Holokaust nije dogodio jer su ga izmislili Židovi koji vode sve važne banke i Hollywood", ispričao je Randall. Traumatično djetinjstvo ostavilo je traga na njegovom životu. "Nitko od nas nije imao šanse za sazrijevanje uz takve roditelje. Tri puta sam se ženio, a iza sebe imam i 40 afera", iskreno je priznao Randall za Daily Mail.

Zbog trauma koje je doživo Kevin se povukao u sebe, a od očevog maltretiranja branio ga je upravo stariji brat. "Zaprijedio sam ocu da ću ga prijaviti ako stvari koje je činio meni počne raditi i njemu", kazao je. Otkrio je i da se jednom prigodom odlučio suprotstaviti ocu no podršku od svojih najbližih nije dobio. Thomas Geoffrey Fowler preminuo je u 69. godini života. Njegova prva supruga i majka Randalla, Kevina i Julije preminula je 2003. godine, a slavni glumac njezino tijelo odlučio je kremirati i pokopati pod lažnim imenom Ruby Stevens. Upravo to razlog je zbog kojeg su svoju mračnu tajnu sve do sada uspjeli sačuvati podalje od očiju javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene