Novi život

Sjećate se Rafe? Za ulogu oca pripremao se i čitao knjige, a godinama je veliki vjernik i živi po Božjim uvjerenjima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rafael Dropulić Rafo bio je pobjednik realityja Story ''Supernova Music Talents'' i ''Farme'', gledali smo ga po medijima i televiziji, ali danas vodi jedan sasvim drugačiji život

Rafael Dropulić Rafo domaćoj je publici postao poznat nakon što se proslavio u showu Story Supernova Music Talents poslije kojeg je čak objavio i album, a onda je 2005. osvojio pola milijuna kuna i u ''Farmi'', još jednom realityju Nove TV.

Pogledaj i ovo Rafael Dropulić Rafo - 4 Sjećate li ga se? Nekadašnje omiljeno televizijsko lice danas živi potpuno drugačiji život o kojem je svjedočio kontroverznoj grupi ''Budi muškarac''

No zadnjih godina Rafo se odmaknuo od medija, a posvetio se poslu, studiranju i obitelji. Nedavno je postao i otac. Za ulogu roditelja pripremao se dugo i čitao knjige, no kako kaže, stvarnost je ipak drugačija. Rafo je veliki vjernik i trudi se živjeti po Božjim uvjerenjima, piše 24sata. 

''Apsolutno podržavam inicijativu ''U ime obitelji' i sve što oni rade. Nisam se molio ispred bolnica samo zbog nedostatka vremena i moje lijenosti'', izjavio je Rafo za 24sata.

Iako više skoro pa uopće ne nastupa, tu i tamo održi pokoji koncert ili s reperom Antom Cashom, koji se također okrenuo vjeri, zapjeva u crkvenom zboru.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene