vicko budilica

Radijska legenda završila u bolnici: Otkrio što mu je, a osobito ga jedna želja za oporavak razveselila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trpimir Vicković Vicko dobio je nadimak Vicko Budilica po svojoj radijskoj emisiji "Vickova budilica".

Legendarni radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko (55) zabrinuo je prijatelje i obožavatelje na Facebooku kada je objavio prije nekoliko dana da se nalazi u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh.

Vicko je u petak okinuo selfie u bolničkom krevetu i odlučio pokazati da mu nije tako loše. "Kaj tak zgleda hospitalizirani čovek?!", napisao je. Mnogi su mu uputili u komentarima riječi podrške i upitali ga što je bilo. 

"Ništa, srčeko ispalo iz ritma pa sam na tretmanu, hvala na brizi. Nije korona. Aritmija, visoki tlak i šećer činili su svoje, sada me reguliraju uspješno, strpljen spašen...", istaknuo je Vicko.

kaj tak zgleda hospitalizirani človek ?! #kajgodancija

Objavljuje Trpimir Vicko VickovićPetak, 16. listopada 2020.

"Brzo nam ozdravi i vrati se ....dobrooooooooo jutroooooooooo", napisao je Davor Dretar Drele voditelju. "Hvala lijepa, gospodine saborski zastupniče na pažnji i željama, počašćen sam", odgovorio mu je Trpimir. 

Mnogi glazbenici su također poželjeli sve najbolje voditelju, a među njima su bili Pero Kozomara, Amir Kazić Leo i Vladimir Kočiš Zec. Vicković je ranije pohvalio ponašanje osoblja u bolnici Sveti Duh i napisao da mu je ugodan boravak tamo. 

Inače, voditelj je najpoznatiji po svojoj emisiji "Vickova budilica" na radiju Martin, a u njoj je budio slušatelje i čestitao im rođendan te ih zvao zbog drugih veselih prigoda. Prije dvije godine je kultna emisija ponovno vraćena i Vicko Budilica, kako ga mnogi nazivaju iz milja, opet uveseljava jutra slušateljima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene